نصب حفاظ شاخ گوزنی بر روی دیوار مشکلات خاص خود را دارد. لازم است تا کارشناسان از پروژه بازدید کرده و کاستی ها را بررسی کنند. اجرای حفاظ شاخ گوزنی در شرایط خاصی که بستر کار غیر معمول باشد اندکی متفاوت تر است. برای مثال بسترهای کامپوزیت، طریقه نصبی شبیه به دیوارهایی با درپوش فلزی دارند. در این مطلب به طریقه نصب حفاظ شاخ گوزنی بر روی درب پارکینگ پرداخته می شود.
اجرای حفاظ شاخ گوزنی بر روی درب پارکینگ
درب پارکینگ و نفر روها نسبت به سطح دیوار کمی کوتاه تر است و فضایی در این بین وجود دارد. این فضا هنگام نصب حفاظ شاخ گوزنی ابتدا شاسی کشی می شود. کارشناسان صنایع فلزی کاوه بعد از دیدن محل تصمیم می گیرند که شاسی کشی بر روی درب پارکینگ و نفررو یکپارچه و یا مجزا باشد.
اگر اختلاف سطح درب پارکینگ و نفررو وجود نداشته باشد می توان از شاسی یکپارچه استفاده کرد و سپس نصب حفاظ شاخ گوزنی را بر روی دیوار و شاسی روی درب انجام داد.
چنانچه اختلاف زیادی بین ارتفاع درب پارکینگ و نفررو موجود باشد پیشنهاد می شود از شاسی کشی مجزا برای هر مورد استفاده شود.
شاسی کشی باید به گونه ای باشد که به هنگام باز و بسته شدن درب پارکینگ، فشار وزن حفاظ شاخ گوزنی را به درب پارکینگ منتقل نکند. این فشار به طور معمول همیشه به دیوارها منتقل می شود.
نکته دیگری که کارشناسان صنایع فلزی کاوه در هنگام نصب حفاظ شاخ گوزنی با ان مواجه می شوند وجود سیم کشی و انشعابات برقی بر روی دیوار است. انشعابات کابل برق شهری بر روی دیوار می تواند توکار و یا روکار باشد که باید به آن توجه داشت. عدم توجه به انشعابات برق می تواند خطر برق گرفتگی و همچنین آسیب دیدن سیم کشی ساختمان شود.
چنانچه نصاب در هنگام سوراخ کردن دیوار برای نصب حفاظ شاخ گوزنی، با براده های پلاستیکی مواجه شد، باید سریع عملیات را متوقف کرده و محل دیگری را برای سوراخ کردن و نصب پایه در نظر بگیرد تا خطر برق گرفتگی منتفی شود.